Contacteer ons

stuur ons een bericht

of bel
0496 55 05 19

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van dit formulier. Probeer nog eens opnieuw.

sauna accessoires

bezoek onze toonzaal
02
accessoires

Sunlighten sauna toebehoren

Breid het genot van uw infrarood sauna uit met deze hoogwaardige accessoires

therapie

Sunlighten kleurentherapie

Beleef de weldoende effecten van kleur- en lichttherapie in uw Sunlighten infraroodsauna. 

Kleurentherapie (of chromotherapie) is een vorm van alternatieve medische behandeling, ontstaan in de Oudheid, waarbij aandoeningen worden behandeld met behulp van kleuren. Ons lichaam heeft zonlicht nodig om te kunnen leven. Het zonlicht bestaat uit een samenstelling van verschillende kleuren. Wanneer er een onevenwicht is in één van deze kleuren, kan dat leiden tot psychische en mentale problemen. Met kleurentherapie wordt geprobeerd dit evenwicht te herstellen om uw lichaam en geest terug in balans te brengen. 

Kleurentherapie kan voorzien worden bij de aankoop van uw infraroodsauna of u kan dit ook bestellen weken of maanden na de aankoop van uw Sunlighten infraroodsauna.

LANGE GOLVEN VERWARMINGSELEMENT
DETAIL BAMBOE STOF
therapie 

Acoustic resonance So Sound therapie

SO geluiden® combineert de helende effecten van geluid en trillingen om alle systemen van het lichaam brengt u naar een diepere staat van ontspanning te harmoniseren. Bevestigd aan specifieke locaties in de sauna, de PvB geluiden® systeem gebruikt een versterkte audiosignaal geluidsgolven resoneren op het oppervlak van de sauna. Luisteren naar rustgevende muziek en voelen resoneren door het hele lichaam het lichaam? S natuurlijke ontspanning reactie stimuleert. Het voelt als lichte aanraking massage tijdens de sauna. SO geluiden® kan eenvoudig worden geïnstalleerd in een houten Sunlighten sauna.

EIGENAAR SUNLIGHTEN KEMPEN

Omdat ik zelf met rugproblemen kamp, begon ik een zoektocht om de bijhorende pijn te verzachten. Zo kwam ik bij de heilzame werking van infrarood. Ik bezocht verschillende leveranciers van infraroodsauna's, maar was niet overtuigd van de werking.

Toen kwam ik bij Sunlighten terecht en daar vond ik wel wat ik zocht. We beslisten om een Sunlighten infraroodsauna aan te kopen en het effect op mijn rugklachten was echt ongelooflijk. Ik voel me een ander mens!

Daarom besloot ik om zelf verdeler van Sunlighten te worden. Ik wil andere mensen helpen naar een beter en gezonder leven, dankzij een infraroodsauna. Er zijn zoveel voordelen aan een infraroodsauna, veel meer dan enkel pijnbestrijding, waardoor dit voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

Wil u graag weten wat Sunlighten kan betekenen voor u? Contacteer me dan gerust, ik geef u graag alle nodige uitleg en beantwoord met plezier uw vragen.

Bert, sunlighten kempen
biofeedback

Intelligente on-care technologie

Sunlighten beschikt over accessoires voor biofeedback die draadloos uw hartritme en verbrande calorieën meten en registreren. Ook hebt u toegang tot een persoonlijke wellness-website. Dankzij de intelligente On-Care-technologie kunt u steeds rekenen op een geautomatiseerde diagnosemonitoring van de verwarmingselementen en op de allerbeste klantenondersteuning.

BEDIENINGSELEMENT SOLO SAUNA
OPSTELLEN SOLO SAUNA
geurpotten

Aroma therapie

Een geurpot voor aromatherapie (ook te gebruiken in de badkamer).

unieke eigenschappen

Bamboe carbon handdoeken

Bamboe Carbon handdoeken zijn niet alleen uitzonderlijk zacht en luxe; ze hebben ook unieke kenmerken die gunstig zijn zowel binnen als buiten uw sauna. - Natuurlijk anti-bacterieel, anti-schimmel en deodorizing - Emit 91% van de infrarode stralen voor volledige blootstelling - blokkeren tot 98% van de UV-stralen wanneer gebruikt in de zon - Sterk zuigende voor water en zweet

Spungi handdoek

Haal het beste uit uw investering met de Spungi®- microvezelhanddoeken.
Ze zijn niet alleen zacht en absorberend, maar kunnen ook heel gemakkelijk worden gewassen

Spungi badjas

Verwen uzelf met een luxueuze, comfortabele microvezelbadjas van topkwaliteit. 
Ze is gemaakt uit zeer zacht materiaal en kan zowel vóór als na het saunabezoek worden gebruikt.

Spungi bodywrap

Een absolute must have! 
Met deze omslagdoek van 74 cm lang met een gedeeltelijk elastische bovenzijde en verstelbare sluitingen voor mannen en vrouwen zit u uiterst comfortabel op de houten saunabank.

Spungi oogmasker

Neem de spanning rond uw ogen en wenkbrauwen weg met ons oogmasker in microvezel. 
Het masker beschikt over een verwijderbare en wasbare hoes.

Spungi haardoek

Heel gemakkelijk om uw natte of droge, lange of korte haren samen te binden. 
Doe de doek gewoon over uw hoofd, draai en maak een knoop.